Jirka následně přijal delegace zastupující horníky a zemědělce. S gratulací si pospíšil i prezident republiky a předsedové obou komor parlamentu. Na nádvoří Lidového domu mezitím folklórní soubor "Dřeváky" předvedl Jirkovi lidové tance, aby jej nahradil soubor s častuškami. Speciální kurýr přivezl i blahopřání od George Bushe s  textem "Milý Jirko, přeji vše nejlepší a ještě jednou děkuji Bohu za to, že jsme se společně s Laurou mohli setkat s tak významnou osobou s posláním od vyšší bytosti. V neskonalé úctě tvůj George."

Vzhledem k tomu, že jsem i já prohlédl, jak výjimečná osoba Jirka je, musím vedlepřísežně prohlásit, že Jirka milenku nemá a nikdy neměl, stejně jako že vždy byla jeho manželkou Petra. Prohlašuji, že Jirka je bodrý chlapík, jehož génius je nedoceněn a žádné diktátorské sklony se u něj neprojevují. Vše jsem si vymyslel jen proto, abych svými výroky rozvrátil jednotnou frontu našeho sociálně demokratického zřízení. Zároveň přiznávám, že Jirka nikdy žádné volby neprohrál, vše byla jen manipulace za účelem kontrarevoluce za přispění agentů - přisluhovačů a i kdyby nějakou nešťastnou náhodou prohrál, tak on vždy bude první vítěz. Rovněž je jasné, že pokud se ČSSD spojí s KSČM, čeká nás jedině RaJ na zemi.

Rovněž přiznávám, že Jirkův povolební projev nebyl šokující a nezaváněl totalitou, ale naopak byl prozíravým projevem moudrého státníka vidícího daleko dopředu. A tak, Jirko, odpusť nehodnému občanu, který sice pozdě, ale přeci jen prohlédl. Od teď počítej s tím, že jsem na tvé straně a Jánský vršek si nezaslouží nic jiného než demolici. Od teď budu razit heslo "S Jirkou na věčné časy a nikdy jinak". Takže až do zítřka, vše nejlepší!